Ceapa taiata marunt se caleste , un minut, in untdelemn, adaugind apoi, ciupercile bine spalate si taiate felii, 1/2 ligurita de sare, un virf de cutit cu piper, foaia de dafin si vinul.Se calesc acoperite, pina cind scade apa ce o lasa si se moaie; daca este nevoie, se adauga cite putina apa, pina cind se fierb bine.Cind vor fi gata, trebuie sa fie bine scazute.Cratita se ia de pe foc, se adauga mararul sau patrunjelul, sau din ambele si smintina, amestecindu-se bine.Clatitele pastrate calde se umplu cu aceasta compozitie, impachetindu-le ca sarmalele.Se asaza intr-un vas termorezistent , uns cu unt si se presara cu cascaval.Vasul se introduce in cuptor cu 10 minute inainte de servirea clatitelor.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii