Se prepara blatul si la final se adauga cacao, apoi se amesteca bine. Se lasa cca 25-30 minute sa se linisteasca si se coc foile de clatite. Fiind putin colorate clatitele trebuie sa se coaca cu grija pentru a nu iesi prea \"negre\".
Se las sa se raceasca si apoi se umplu.
Clatita se unge cu crema de ciocolata si apoi cu smantana. Se indoaie in doua, apoi in patru.
Se decoreaza cu multa ciocolata topita. Se lasa 5 minute sa patrunda ciocolata in clatita si apoi se consuma.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii