Se bat ouale, se adauga laptele, zaharul si amestecam pana obtinem o compozitie omogena. La sfarsit adaugam faina si amestecam.
Se obtine un aluat smantanos. Incingem tigaia, adaugam un polonic din aluat pe suprafata tigaii si punem la copt. Dupa 2 minute le intoarcem. Cand sunt gata, punem una peste alta si le taiem julien. Punem in farfurie adaugam inghetata si sosul caramel.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii