Pentru clatite, se amesteca laptele, oul, faina si condimentele.
Pentru clatite, se amesteca laptele, oul, faina si condimentele. Se pune faina, 2-3linguri odata, pentru a nu se face cocoloase, dupa care se adauga si restul de faina. Se coc clatitele la foc potrivit.
Intre timp, se macina pieptul de pui. Se incinge o tigaie cu uleiul de masline si se pune ceapa maruntita. Dupa ce se caleste ceapa, se adauga pieptul de pui, ardeiul si apa. Se fierbe pana ce apa scade. Se lasa la racit. Dupa ce carnea se raceste, se adauga crema de branza cu verdeata. Se amesteca, iar cu aceasta compozitie se umplu clatitele coapte. Se asaza intr-o tava de yena, deasupra se bate un ou cu smantana si se toarna peste clatite. Se pun in cuptor 15 minute. Se scot si se rade cascavalul deasupra, se mai lasa 5 minute sa se gratineze.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii