Pentru clatite, se amesteca laptele, oul, faina si condimentele.
Pentru clatite, se amesteca laptele, oul, faina si condimentele. Se pune faina, 2-3linguri odata, pentru a nu se face cocoloase, dupa care se adauga si restul de faina. Se coc clatitele la foc potrivit.
Intre timp, se macina pieptul de pui. Se incinge o tigaie cu uleiul de masline si se pune ceapa maruntita. Dupa ce se caleste ceapa, se adauga pieptul de pui, ardeiul si apa. Se fierbe pana ce apa scade. Se lasa la racit. Dupa ce carnea se raceste, se adauga crema de branza cu verdeata. Se amesteca, iar cu aceasta compozitie se umplu clatitele coapte. Se asaza intr-o tava de yena, deasupra se bate un ou cu smantana si se toarna peste clatite. Se pun in cuptor 15 minute. Se scot si se rade cascavalul deasupra, se mai lasa 5 minute sa se gratineze.
Bucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasaPlacinte cu aluat fraged de casa si branza sarata, o reteta simpla si delicioasa, perfecta pentru gustari sau aperitive....
Placinte cu aluat fraged de casa si branza sarata. Reteta simpla si delicioasaSe spala lintea, se scurge si se acopera cu apa fiarta, intr-un castron pe care il acoperim cateva minute.
Supa de toamna cu linte si oua de prepelitaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii