Am copt clatitele ca pe cele obisnuite.
Pentru clatita am amestecat laptele cu oul, am pus faina, 2-3 linguri odata si am amestecat bine sa nu se formeze cocoloase. Am condimentat dupa gust cu sare, piper si condimente de pui pentru o culoare mai rosiatica la clatite.
Am copt clatitele ca pe cele obisnuite.
Intre timp, tocam pieptul de pui. Se pune ulei in oala, se caleste si se adauga pieptul de pui. Dupa ce isi schimba culoarea, se adauga putina apa si se fierbe pana ce scade intreaga apa. Le lasam sa se raceasca putin si amestecam carnea cu crema de branza cu verdeata, sare si piper dupa gust. Adaugam si condimentele pentru pui.
Cu o lingura, se ia din compozitie si se umplu clatitele si le asezam in vasul yena. Deasupra se bate un ou cu smantana si se da la cuptor 15-20 de minute. Deasupra, inainte de a le scoate, se rade cascaval.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii