1. Se pun faina si sarea intr-un bol, se face o adancitura in mijloc si se adauga oul. Se adauga treptat laptele, amestecand cu o lingura de lemn, apoi se bate cu telul pana cand este spumos si nu are cocoloase. Amestecul se da la frigider pentru o jumatate de ora inainte de preparare.
2. Se amesteca fulgii de migdale cu cardamomul si aromele.
3. Se prajesc clatitele. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie, se toarna aluat cat sa acopere fundul tigaii si se prajeste pana cand devine maroniu deschis.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii