Merele se spala,daca vreti se pot si curata,dupa care se dau prin razatoarea mare.Peste mere se pune zaharul,se amesteca si se lasa putin sa se topesca.
Dupa ce sa topit zaharul,se pune scortisoara,cele 2 oua batute,laptele si se omogenizeaza bine dupa care se pune faina treptat si se amesteca.
Alutul trebuie sa fie grosut,sa il putem lua cu lingura.
Se pune uleiul la incins,in tigaie,apoi se ia din compozitie cu lingura si se pun clatitele la prajit.
Se aplatizeaza cu lingura ca sa ia forma unui snitel.
Se rumenesc pe ambele parti si se scot pe un servet.
Se lasa sa se racoreasca putin,dupa care se pudreaza cu zahar pudra .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii