Într-un vas încăpător am amestecat ingredientele uscate.
Într-o cană gradată am măsurat laptele cald, am adăugat untul moale și oul. Am omogenizat totul nu un tel până când untul s-a topit.
Am turnat laptele peste ingredientele uscate și am încorporat totul obținând un aluat cremos de clătite.
Cam atât despre compoziție. Acum, să vă explic ce face defapt acest minunat Panini Maker Breville.
O dată conectat la sursa de curent, platanele acestuia se vor încălzi iar datorită indicatoarelor luminoase cu care este prevăzut știm exact când este momentul să rumenim cele mai delicioase clătite. Cel mai mult îmi place faptul că nu trebuie să întorc preparatele pentru a se rumeni pe ambele părți. Aparatul Panini Maker Breville își face singur treaba. Până la capăt! :)
Ah, să nu uit: puteți pregăti chiar și pancakes, acele clătite americale grosuțe și pufoase, datorită capacului rabatabil care se adaptează oricărei grosimi fie că e vorba de sandwich-uri, clătite clasice, omlete sau hamburgeri.
Eu am pus câte un polonic de aluat în aparat, apoi am închis capacul presând ușor. Aluatul, practic se întinde singur, obținând astfel niște clătite uniforme atât ca și grosime cât și ca formă.
De îndată ce s-au copt le-am umplut cu unt de arahide și migdale zdrobite. Îmi place să le servesc calde, pudrate cu zahăr dar alături de-o cană cu iaurt rece și cremos.
Poftă bună!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii