Punem laptele de soya in cana mixerului,adaugam 10 linguri cu faina ,zaharul si prafuletul de sare.Mixam bine.Apoi adaugam cele cinci linguri de faina ramase si mixam bine din nou.Lasam sa se odihneasca citeva minute .Int-o cratita antiaderenta punem o lingura-lingurita cu ulei de floarea soarelui si cu un polonic luam din compozitia facuta si punem in cratita.Facem clatitele pe ambele parti la focul mic.Le scoatem pe o farfurie pe toate. Acum luam portocalele le curatam de coaja si pielitele albe,le desfacem si le taiem maruntel .Le punem intr-o craticioara , adaugam zaharul si punem la foc invirtind mereu cca 30 minute ......si asa obtinem gemul de portocale pentru clatitele noastre.Luam fiecare clatita si o umplem cu gem si servim.Pofta buna!!!!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii