Se amesteca faina cu apa, zaharul si sarea si se bat bine cu telul in forma de para pana se obtine o pasta de consistenta unei smantani subtiri.
Se coc intr-o tigaie speciala pentru clatite in care se adauga putin ulei. Dupa fiecare clatita se unge fundul tigaii cu ulei.
Se pot umple cu magiun sau dulceata, dupa gust.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii