Intr-un vas punem ciocolata rupta bucati impreuna cu margarina si laptele la foc mic. Amestecam pana cand se topeste ciocolata, dupa care adaugam cacaua si cand e gata (totul este bine omogenizat) lasam la racit.
Batem ouale cu zaharul tos si cel vanilat impreuna cu esenta de rom si praful de sare. Peste compozitia rezultata adaugam treptat ciocolata amestecata cu lapte si margarina, faina. Amestecam bine pana cand obtinem un aluat (ca o smantana subtire).
Coacem clatitele pe ambele parti intr-o tigaie antiaderenta. Umplutura este la libera alegere. Eu am folosit nutella.
POFTA BUNA!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii