1. Se prepara aluatul: se freaca galbenusurile cu zaharul pudra si cu uleiul pana devin spumoase, se condimenteaza cu putina sare, se adauga faina si laptele si se lasa sa stea jumatate de ora.
Se adauga albusurile batute spuma si se prajesc clatitele, putin mai grosute ca de obicei, in tigaie de teflon, cu putin lapte, cu rom si cu gemul de piersici.
2. Piureul de castane se amesteca cu putin lapte, cu rom si cu gemul de piersici.
3. Clatitele prajite se umplu cu aceasta crema, se ruleaza si se aseaza pe un platou si se pudreaza cu zahar.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii