Clatite cu piept de pui si ciuperci

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu piept de pui si ciuperci

Ingrediente

  • Pentru 8 clatite:
  • un piept de pui mare
  • 700 gr ciuperci champignon, proaspete
  • 400 gr smantana
  • o ceapa
  • cateva frunze de ceapa verde
  • condimente (piper, sare, busuioc)
  • + ingredientele necesare pentru cele 8 foi de clatite

Mod de preparare

Clatitele se fac asa cum stiti dvs, numai ca fara adaos de zahar sau arome.

Pieptul de pui si ciupercile se spala si se maruntesc. Se caleste o ceapa in unt sau ulei, iar peste se adauga pipetul de pui. Lasati-l vreo 15 minute numai pe el, sa se rumeneasca putin. Dupa ce carnea s-a rumenit putin, am adaugat si ciupercile taiate marunt. Le-am lasat sa se caleasca impreuna, apoi am oprit focul, le-am lasat sa se raceasca, le-am condimentat si am turnat peste smantana si cateva frunze de ceapa verde taiate marunt. Am amestecat bine de tot, dupa care am umplut 8 clatite.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise