Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare.
Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam laptele, uleiul, apa minerala, amestecam adaugand treptat faina, praful de copt, piper.
Amestecam bine cu mixerul (sau cu telul) acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min.
Ungem o tigaie cu ulei si cand s-a incins, adaugam cate un polonic de compozitie, invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata.
Coacem clatita pe ambele parti, scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.
Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza, adaugam cascavalul dat prin razatoarea mica, sare, piper dupa gust.
Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici.
Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans, le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii