Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare.
Clatite-intr-un bol mixam ouale cu un praf de sare, adaugam laptele, uleiul, apa minerala, amestecam adaugand treptat faina, praful de copt, piper.
Amestecam bine cu mixerul (sau cu telul) acoperim cu folie alimentara si dam la rece 10 min.
Ungem o tigaie cu ulei si cand s-a incins, adaugam cate un polonic de compozitie, invartim tigaia ca sa acoperim toata suprafata.
Coacem clatita pe ambele parti, scoatem pe o farfurie si procedam cu fiecare clatite la fel.
Umplutura-pateul il frecam cu untul si branza, adaugam cascavalul dat prin razatoarea mica, sare, piper dupa gust.
Eu am impartit in 2 compozitia si am adaugat masline taiate cuburi si in alta ardei kapia taiat cubulete mici.
Ungem fiecare clatita cu pateu si le rulam cat mai strans, le invelim in folie alimentara si dam la rece 1-2 ore.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii