Inmoaie ovazul in lapte pentru o ora apoi scurge-l de laptele ramas.
Mixeaza albusurile de ou cu oul intreg, zaharul vanilat si scortisoara. Adauga ovazul zi faina,amesteca bine.
Incinge o tigaie la foc mediu. Unge tigaia cu putin ulei inainte de a praji fiecare tura de clatite. Prajeste cate 2-4 clatite deodata (depinde de marimea tigaii). Pune cate 3 linguri de aluat pentru fiecare clatita. Prajeste clatitele pe ambele parti cate 2 minute, pana s-au rumenit usor.
Servesti clatitele cu fructe (la alegere) si stropite cu miere (optional).
Mai multe retete pe blogul Laura SweetCake.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii