Se bat ouale cu telul.
Se bat ouale cu telul, intr-un castron, cu sare si vanilie, se adauga uleiul, laptele, apoi faina cate putin, pana ajunge la consistenta aluatului de clatite, iar la final, se adauga florile rupte de pe ciorchine si clatite cu apa rece
Dupa omogenizare si dupa ce aluatul s-a odihnit 5 minute, se fac clatitele in tigaie (eu nu am pus ulei in tigaie), apoi se scot pe farfurie.
La servire, se umplu cu dulceata sau gem, eu am avut dulceata tot de flori de salcam.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii