Se bat ouale cu telul.
Se bat ouale cu telul, intr-un castron, cu sare si vanilie, se adauga uleiul, laptele, apoi faina cate putin, pana ajunge la consistenta aluatului de clatite, iar la final, se adauga florile rupte de pe ciorchine si clatite cu apa rece
Dupa omogenizare si dupa ce aluatul s-a odihnit 5 minute, se fac clatitele in tigaie (eu nu am pus ulei in tigaie), apoi se scot pe farfurie.
La servire, se umplu cu dulceata sau gem, eu am avut dulceata tot de flori de salcam.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii