Clatite cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g ciuperci
  • 3-4 oua
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe
  • ulei pentru prajit
  • 1 pahar lapte
  • 300-400 g faina
  • 150 g smantana
  • 150 g cascaval

Mod de preparare

Se taie ciupercile fasii, se toaca ceapa. Se pune uleiul la incins, se pune ceapa la calit apoi se adauga ciupercile, sare si piper dupa gust. Se lasa la foc mic 15-20 minute.

Se pregateste aluatul de clatite din 2 oua, 1 lingura ulei, sare, lapte si faina cat cuprinde. Apoi se fac clatitele.

Se toaca mararul si se pune peste ciuperci impreuna cu un ou si se amesteca.

Cu aceasta compozitie se umplu clatitele si se ruleaza. Intr-un vas de yena, sau intr-o tava, se aseaza clatitele peste care se adauga smantana si cascaval ras si se dau la cuptor 15 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise