Calim in ulei ceapa taiata marunt si adaugam apoi ciupercile bine spalate si taiate felii, ½ ligurita rasa de sare, un varf de cutit piper macinat, foaia de dafin si vinul. Le calim acoperite, pana cand scade apa ce o lasa si se inmoaie. Daca e nevoie, adaugam putina apa, pana ce se fierb bine. Cand sunt gata, trebuie sã fie bine scazute. Luam cratita de pe foc, adaugam marar si smantana, amestecand bine. Clatitele, preparate in prealabil si pastrate calde, se umplu cu aceasta compozitie, impachetandu-le ca pe sarmale. Le asezam intr-un vas Jena uns cu unt si le presaram cu cascaval. Introducem vasul in cuptor pentru 10 min. inainte de a le servi la masa.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii