Topiti ciocolata data prin razatoare cu untul apoi adaugati laptele, lasati pe foc mic pana ce laptele este caldut.
Spargeti ouale peste lapte, adaugati apa minerala si mixati 1-2 minute apoi adaugati faina treptat mixand pana ce toata faina este incorporata. Lasati compozitia sa se odihneasca cam 30 de minute apoi turnati un polonic din compozitie intr-o tigaie incinsa unsa cu putin ulei. Cand clatita incepe sa se desprinda de pe margini si compozitia s-a inchegat intoarceti pe partea cealalta si coaceti pana ce capata o culoare aurie. Imi cer scuze dar nu am mai apucat sa fac poze cu pasii de urmat dar era cam tarziu si imi era pofta nebuna, promit sa fac data viitoare.
Cand clatitele sunt gata umpleti cu crme de branza si 2-3 felii de banana.
Alta varianta de umplutura va recomand frisca si capsune sau ciocolata si ananas. Serviti calde.
Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii