Pentru umplutura calim ceapa taiata marunt in 2 linguri de ulei amestecate cu 2 linguri de apa. Adaugam carnea, ciupercile taiate marunt si boiaua. Lasam amestecul sa fiarba adaugand cate un pic de apa. Spre sfarsit adaugam usturoiul, sucul de rosii si condimentele. Pentru clatite mixam ouale cu sarea si uleiul. Adaugam faina si laptele. Adaugam apa minerala astfel incat sa obtinem un aluat subtire. Coacem fiecare clatita in tigaie fara a adauga ulei la prajire.
Intre timp pregatim si sosul. Amestecam sucul de rosii cu smantana si condimentele. Le punem pe foc si cand incep sa fiarba adaugam branza. Dupa ce mozzarella se topeste lasam sosul sa se raceasca (la temperatura camerei).
Dupa ce am prajit toate clatitele, incepem sa le umplem astfel: 2 linguri de carne, 2 linguri sos si patrunjel verde.
Le impaturim si le servim cu sosul de rosii si mozzarella.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii