Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea .
Le batem bine .
Adaugam extractul de vanilie/rom ,jumate din lapte , jumate din faina si cacao .
Omogenizam si continuam sa adaugam restul ingredientelor : laptele, faina si berea .
Aluatul obtinut il punem la frigider pentru jumate de ora .
Pe o tava de clatite incinsa bine punem cate o jumate de polonic din aluat ,le intidem sa fie cat mai subtiri si le coacem pe ambele parti .
Umplutura:
Ricotta o batem impreuna cu frisca si cu zaharul pana cand se omogenizeaza si se intareste frisca .
Luam clatitele una cate una si le ungem cu ricotta , asezam si cateva visine (eu am pus pe o clatita cate 5 visine)
Rulam clatitele si servim calde .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii