Clatite cu branza la cuptor

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Clatite cu branza la cuptor

Ingrediente

  • - 16 foi de clatite;
  • - 300 g telemea de oaie;
  • - 300 g telemea de vaca;
  • - 300 g branza proaspata;
  • - 4 oua + 2 oua;
  • - 200 g iaurt;
  • - 4 linguri cu zahar;
  • - 2 pliculete de zahar vanilat;
  • - 100 g stafide;
  • - 50 g unt.

Mod de preparare

1. Se fac foile de clatite dupa reteta prezentata la clatite.

2. Se pregateste umplutura din telemeaua de oaie, de vaca si branza proaspata, 4 oua, zahar, zahar vanilat si stafide.

3. Se unge o tava de yena cu unt; foile de clatite se umplu cu compozitie, se ruleaza si se aseaza in tava un langa alta in doua straturi.

4. Separat se bat doua oua cu 200 g iaurt si se toarna peste clatite.

5. Se incinge cuptorul si se introduce tava in cuptor timp de 35-40 de minute pana se rumeneste frumos.

Se poate servi calda sau rece, ca aperitiv alaturi de iaurt sau lapte batut, sau ca desert pudrata cu zahar .

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise