Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt.
Ceapa se caleste in grasimea ramasa cu ciupercile taiate felii mici. Faina se pune in laptele rece si se amesteca cu ouale batue. Se adauga in tigaie peste amestecul de ficat si ciuperci, apoi totul se condimenteaza, dupa gust si se lasa pe foc pana se ingroasa usor. Se umplu clatitele, care se ruleaza, infundand capetele, se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii sau cu smantana.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii