Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt.
Ceapa se caleste in grasimea ramasa cu ciupercile taiate felii mici. Faina se pune in laptele rece si se amesteca cu ouale batue. Se adauga in tigaie peste amestecul de ficat si ciuperci, apoi totul se condimenteaza, dupa gust si se lasa pe foc pana se ingroasa usor. Se umplu clatitele, care se ruleaza, infundand capetele, se dau prin ou, pesmet si se prajesc in ulei. Se pot servi cu sos de rosii sau cu smantana.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii