Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat,treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare si se va amesteca pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.Se coc bineinteles in tigaia Fissler.
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii