Intr-un bol se amesteca laptele impreuna cu 400 de gr de faina, zaharul sarea si untul topit si se mixeaza bine.
Restul de faina se amesteca cu cele praf-ul de copt si se adauga peste prima compozitie.
Se mixeaza bine sa nu faca cocoloase.
Compozitia pentru clatite americane este mai groasa decat la clatitele noastre romanesti.
Intr-o tigaie (preferabil teflon sau ceramaica) se incinge foarte putin ulei (utilizati o pensula saun servetel imbibat in ulei) se toarna compozitia pe mijloc.
Aveti grija compozitia sa se intinda uniform.
Se coace bine pe ambele parti.
In cazul in care nu s-a copt in interior puteti sa le mai bagati la cuptor vreo 5-10 min.dupa ce le-ati facut le ungeti cu gem de zmeura si le puneti cu blaturile de tort una peste alta si pe deasupra glazura. Sunt delicioase!!! Puteti sa adaugati orice fel de fructe sau chiar bucatele de ciocolata si va iesi o minunatie.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii