Intr-un vas se sparg ouale, se pune tot zaharul, faina, praful de copt, uleiul si lapte cat sa se poata amesteca totul.
Se amesteca bine cu un tel pana devine o compozitie omogena si se mai adauga lapte (se poate si apa minerala, eu nu am avut) atat cat este nevoie pentru ca lichidul sa fie de consistenta unei smantani lichide.
La prima clatita se adauga o lingurita de ulei in tigaia foarte incinsa.
Cu un polonic se toarna in tigaie si se roteste pana a ajuns pe toata suprafata ei.
Se pot servi cu dulcea/magiun/nutella sau alte creme din branza! :D
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii