1. Se pun in vasul de la blender cele 2 oua, zaharul, sarea, laptele si 20 ml ulei. Se amesteca totul foarte bine timp de 1 minut.
2. Se adauga faina treptat, pana aluatul devine de consistenta unei smantani. Se adauga si zaharul vanilat.
3. Tigaia pentru clatite se incinge si se unge cu ulei.
4. Se toarna compozitia pentru o clatita si se lasa timp de 2-3 min la foc moderat, dupa care se mai intoarce 1 min si pe partea cealalta.
5. Clatitele coapte se aseaza pe un platou unele peste altele si se acopera cu un capac. Astfel ele se inmoaie si devin flexibile.
6. Dupa ce am terminat tot aluatul de copt se mai lasa 10 minute cu capacul pe ele, iar apoi putem trece la umplere.
7. Se pot umple cu gem, dulceata, crema de alune, crema de ciocolata, branza, ciuperci sau cu orice altceva doriti.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii