Curatati merele de coaja si taiati-le in sferturi. Amestecati zaharul cu scortisoara. Luati cam jumatate din amestec si puneti peste mere. Intr-o tigaie puneti untul la incins si caramelizati merele pana se inmoaie si devin aurii. Cand sunt gata asezati-le intr-o tava ce merge la cuptor, sau daca tigaia are coada metalica le puteti lasa chiar in ea. Separat, amestecati ouale cu laptele, zaharul si scortisoara ramasa, faina si praful de copt. Omogenizati bine si turnati amestecul peste merele caramelizate. Dati la cuptor, la foc mic, timp de 15-20 minute pana cand este gata. Serviti pudrata cu zahar.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii