Se spala visinele,se scot samburii si se aseaza intr-un vas yena uns cu unt. Pentru prepararea aluatului, se amesteca ingredientele solide cu cele lichide pana se omogenizeaza si se formeaza un aluat ca de clatite.
Se toarna aluatul peste visinele din vas, apoi se introduce la cuptor pentru 25 minute la foc potrivit. Cand este gata, se scoate vasul cu clafoutis se pudreaza cu zahar pudra si se lasa sa se raceasca.
Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii