Se incinge cuptorul la 180°C, apoi se unge cu unt o forma de tarta - de preferinta din Jena sau portelan. Se tin piersicile circa 30 de secunde in apa clocotita, se curata de coaja, se taie in doua, se scot samburii si se asaza in forma. Intr-un castron, se pune faina si se adauga pudra de migdale, zaharul, zaharul vanilat, sarea si coaja rasa de lamaie. Se incorporeaza apoi ouale - unul cate unul - amestecand cu telul si se toarna laptele putin cate putin, amestecand in continuare. Se toarna crema astfel preparata peste piersici, se baga prajitura la cuptor si se lasa 40 de minute. Cand este gata, se pudreaza cu nuca de cocos, se decoreaza cu fructe glasate si se serveste calduta sau rece.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii