Pastram ingredientele la temperatura camerei.
Pastram ingredientele la temperatura camerei.
Se amesteca faina cu sare, praf de copt, zahar, peste faina se adauga ouale, laptele, untul topit si esenta si se mixeaza la viteza mare pana se obtine un aluat subtire, un pic mai gros ca la clatite.
Se tapeteaza tava cu hartie de copt si se toarna compozitia in tava, peste compozitie se asaza ciresele fara samburi si se da tava la cuptorul incalzit pentru circa 40 minute. Cand prajitura este gata, se scoate si se stropeste cu zahar vanilat, se lasa sa se raceasca si se taie felii.
Sa aveti pofta, dragilor!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii