Reteta apartine Laurei Laurentiu, si cum sunt si eu bãnãteancã am testat-o si o recomand, deliciu absolut:)Multumim Laura!
Am pregãtit însã cu urdã pentru cã la noi nu este brânzã dulce în comert.
1) Brânza se amestecã cu 1 ou, 50 gr zahãr, stafidele si 1 plic de zahãr vanelat.
2) Pentru sos: separat gãlbenusele se freaacã cu 1 plic de zahãr vanelat, 80 gr. zahãr si smântâna si se pãstreazã.
3) Clãtitele le-am pregãtit dupã reteta mea, cu sigurantã fiecare are o retetã în familie...
4) O formã pentru cuptor se unge cu unt.
Peste se aseazã clãtitele umplute cu brânzã, se pune cubulete mici de unt peste clãtite apoi se toarnã sosul de gãlbenuse si vanilie.
Eu am ornat cu stafide si menta de ciocolatã.
Se dã la cuptor iar dupã 10 minute se pune bezeaua din cele 4 albuse bãtute spumã cu 120 gr zahãr.
Se servesc imediat:)
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii