1) spalati ciupercile la jet de apa puternic si separati piciorul de palarie;
2) alegeti opt piese de acelasi calibru si coloratile la tigaie cu un pic de margarina;
3) taiati ceapa si restul de ciuperci foarte marunt si prajitile putin la tigaie fara sa se coloreze; scurgeti bine de ulei si lasati sa se raceasca;
4) amestecati brânza cu ceapa, ciupercile si mararul taiat fin, adaugati uleiul de masline (aprox. 3 - 4 linguri ); asezonati : sare si piper;
5) umpleti ciupercile cu preparatia precedenta, si adaugati pe deasupra cascavalul dat prin razatoarea fina;
6) pe o placa unsa cu ulei puneti ciupercutele ; coaceti la cuptor (180°) pâna ce cascavalul se topeste si prinde un pic de culoare;
7) serviti calde ( 2/pers.)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii