Se spala si apoi se curata ciupercile.Sesepara coditele de palaria ciupercilor si se lasa la scurs.
Se spala apoi si se taie marunt verdeata si ardeilu iute.Se taie coditele marunt si se amesteca cu verdeata, ardeiul iute si uleiul de masline.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.
Se umplu ciupercile cu amestecul de mai sus si se aseaza intr-o tava. Pe fiecare ciupercuta in parte se pune cate i felie subtire de cascaval si se da la cuptor,incins in prealabil.Din cana in cand se stropesc cu zeama pe care o lasa in tava.Se tin la cuptor aproximativ 20 min.
Se servesc calde dar se pot servi si reci.
Pofta buna!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii