se toaca ceapa marunt,carnaciori rondele,castraveti cubulete,cipercile se spala bine se curata de si se taie in 4
Intr-o oala potrivita se pune un pic de ulei peste care se adauga ceapa si se lasa la calit,dupa care se adauga ciupercile acestea lasa apa se lasa la foc pana aproape scade,apoi adaugam carnaciori si partunjelu si lasam circa 5 min,in acest timp se adauga piper,vegeta.Cand a scazut se ia de pe foc se adauga samtana si castraveti se amesteca bine.Orezul il fierben separat dupa care il scurgem de apa si il adaugam peste compozitie.
Cartofi nature
Cartofi se curata de coaja se spala si ii taiem ca cartofi pai numai k intro varianta mai groasa de obicei se taie in 4 se pun la fier dupa ce au fiert ii stoarcem de apa ii stropim cu ulei si punem vegeta
pofta buna!!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii