Se curata bine ciupercile, si in functie de preferinta se indeparteaza invelisul exterior al acestora.
Se scot coditele de la ciuperci si in gaurile ramase se adauga cascaval feliat foarte subtire, sau chiar ras.
Deasupra cascavalului se pun caterva frunze de verdeata (marar sau patrunjel)
Ciupercutele se frig pe gratar 5-10 minute pana cand cascavalul se topeste si ciupercuta se inmoaie.
Merita sa le incercati, sunt simplu de realizat si sunt foarte gustoase.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii