Ciuperci umplute la cuptor

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute la cuptor

Ingrediente

  • 400 grame de ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 3 bucatele de usturoi
  • 2 lingurite de ulei
  • 4 linguri de smintina
  • 6 linguri de cascaval ras
  • patrunjel verde, sare, piper
  • putina margarina de uns tava

Mod de preparare

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul le tocam marunt,eu am folosit un robot de bucatarie daca nu aveti, tocati-le foarte marunt, le punem intr-o tigaie cu uleiul si le calim, cind sunt gata calite o luam de pe aragaz si adaugam smintina si 2 linguri de cascaval ras.

Ciupercile se sareaza si se pipereaza, o tava ungem cu margarina si asezam ciupercile in ea si le umplem cu amestecul facut si deasupra presaram cascavalul ramas.

Se incinge cuptorul la 200 de grade.

Introducem ciupercile si le lasam circa 20/25 de minute.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise