Spalam ciupercile si le punem pe un gratar 10\', intre timp tocam coditele de la ciuperci marunt si ceapa.
Intr-o tigaie punem putin ulei de masline sa calim ceapa, cand ceapa incepe sa fie sticloasa, adaugam 2 catei de usturoi tocat marunt, adaugam coditele de ciuperci peste ceapa si lasam sa se inabuse cu totul, rosiile le taiem marunt sau le dam prin razatoare si le adaugam in tigaie, condimentam cu sare, piper, marar si busuioc. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie dupa care le asezam intr-un vas si le dam la cuptor pentru cca 15\'. Le scoatem din cuptor si (dupa preferinta), turnam putin usturoi pisat pe care l-am frecat cu putina sare si ulei, le acoperim putin sa le lasam sa se inabuse si se servesc calde sau reci.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii