Se curata si se taie cozile ciupercilor. Ciupercile se pun intr-un vas termo-rezistent si se picura in ele putin ulei de masline. Se lasa in cuptor pana se inmoaie.
Se fierbe spanacul, apoi se scurge. In acelasi vas, unde a mai ramas putina apa in care a fiert spanacul, se pune usturoiul si uleiul la fiert. Se adauga apoi si prazul tocat, cozile tocate de la ciuperci si telina tocata. Se lasa amestecul pe foc timp de 10 minute.
Se adauga spanacul fiert, crutoanele, putina apa si ulei de masline. Se tin pe foc pana se formeaza o umplutura suficient inchegata.
Se umple ciupercile cu acest amestec, apoi sunt lasate la cuptor inca 10-15 minute. Se servesc calde.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii