Ciuperci umplute cu pui si sunca

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu pui si sunca

Ingrediente

  • 6 ciuperci mari
  • 1 pulpa de pui mare sau 1 bucata de piept de pui
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • putin ulei
  • 2 linguri mari de smantana grasa
  • 6 felii de cascaval pentru pus deasupra ciupercilor
  • 2 felii de cascaval pentru umplutura
  • 3 felii de sunca de praga putin mai groase

Mod de preparare

Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa. Calim putin, apoi adaugam toate piciorusele ciupercutelor si usturoiul, tocate marunt.

Punem dupa gust sare si piper si lasam pana se rumenesc putin. Punem umplutura intr-o farfurie si adaugam smantana si 2 felii de cascaval taiat cubulete. Amestecam bine si umplem 3 ciuperci cu acesta compozitie.

Celalalte 3 ciuperci le asezonam cu sare si piper si le umplem cu sunca de praga taiata cubulete. Deasupra punem cate o felie de cascaval si le dam la cuptor. Serviti calde.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise