Pentru inceput, taiem ceapa marunt si o punem in putin ulei la foc mic. Taiem carnea de pui cubulete mici si o adaugam peste ceapa. Calim putin, apoi adaugam toate piciorusele ciupercutelor si usturoiul, tocate marunt.
Punem dupa gust sare si piper si lasam pana se rumenesc putin. Punem umplutura intr-o farfurie si adaugam smantana si 2 felii de cascaval taiat cubulete. Amestecam bine si umplem 3 ciuperci cu acesta compozitie.
Celalalte 3 ciuperci le asezonam cu sare si piper si le umplem cu sunca de praga taiata cubulete. Deasupra punem cate o felie de cascaval si le dam la cuptor. Serviti calde.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii