Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia si condimentele se pun la foc mic intr-o tigaie de teflon cu capac in care sea adauga un pic de apa.se inabuse cam 10 minute iar la sfarsit se adauga mararul.Dupa ce am curatat ciupercutele de coaja si am indepartat cozile,se aseaza intr-o tava de cuptor si se umplu cu compozitia .Se baga la cuptor cam 20 min iar apoi se adauga cascaval ras dupa preferinta
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii