Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Ciuperci umplute cu pate de gasca si  rulouri din cotlet afumat

Ingrediente

  • 200 gr cotlet afumat de porc
  • 50 gr de cascaval
  • 50 gr de sunca presata
  • 10 12 ciuperci
  • o cutie pate de gasca
  • 2 oua
  • 100gr faina alba
  • 150gr de pezmet
  • sare,piper

Mod de preparare

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile cu pate de gasca.Dam ciupercile prin faina apoi prin oul batut bine si pe urma prin pezmet.Le prajim in ulei incins..dar atentie!! ciupercile trebuie puse cu pateul in sus iar uleiul sa nu depaseasca ciupercile,altfel pateul se va lichefia.

Cotletul afumat se taie feli si se bate ca pentru snitele.Sunca si cascavalul le taiem baghete.Punem o bagheta de cascaval si una de sunca in cotlet.Rulam cotletul il dam prin faina ,ou, pezmet si il dam la prajit in ulei incins.Le servim cu putini cartofi prajiti si ardei copti

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor
Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Sarmale de post cu ciuperci și orez
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise