Spal ciupercile, scot coditele separat. Asez ciupercile intr-un vas de Yena uns cu ulei. Calesc ceapa, adaug coditele taiate marunt, zarzavatul si sosul iute, faina. Condimentez, umplu ciupercile cu aceasta compozitie.
Pregatesc sosul: Topesc untul sau margarina, adaug faina, usturoiul, omogenizez, condimentez, adaug supa. Las sa se lege sosul, apoi il torn peste ciuperci. Dau vasul la cuptor pentru 35-40 minute.
Hrisca se lasa la muiat 2-3 ore, apoi se fierbe o parte de hrisca si 5 parti apa cu putina sare. Fierbe aproximativ 30 minute, pana scade apa. Incorporez zarzavatul, uleiul, condimentele. Las pe foc 5 minute mestecand mereu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii