Se spala palariile de ciuperci, se lasa la stors. Intre timp se pune branza de vaci intr-un castron, cu sare dupa gust si usturoi pisat si se freaca pana la obtinerea unei creme dupa care se adauga mararul tocat marunt si se omogenizeaza(se poate folosi crema de branza din comert, ex.Almette). Se umplu palarioarele de ciuperci cu crema de branza si se pune deasupra o feliuta de carnat afumat. Se da prin ou si faina, dupa care se pun intr-un vas cu ulei incins. Se prepara la foc mediu, pana la inmuiere si rumenire.
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii