Ciupercile se spala, se rup coditele. Coditele le tocam marunt, ceapa o taiem feliute, verdeturile le tocam fin. Intr-o tigaie punem coditele tocate si ceapa si lasam sa se faca bine, cu putin ulei si sare.
Intr-un vas mai mic punem apa la fiert pt soia, Cand apa fierbe punem soia si lasam cam 10 min. O punem intr-o strecuratoare mica, o clatim cu apa rece si o stoarcem cu mana.
Cand ceapa si coditele s-au inmuiat, le punem intr-o strecuratoare ca sa se scurga zeama pe care au mai lasat-o.
Separat intr-un vas facem umplutura: amestecam soia cu coditele, ceapa, boiaua, verdeata tocata, piper si vegeta si praful de usturoi. Amestecam si umplem ciupercile.
Le punem intr-o tava unsa cu ulei, le acoperim cu o folie de aluminium si le bagam la cuptor pt 30 de min la 180 de grade.
Inainte cu 5 min sa fie gata, punem peste ciuperci cascavalul ras.
Se serveste cu sosuri sau salate.
Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii