Ciuperci umplute

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
medie
Ciuperci umplute

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci proaspete
  • 3 cepe verzi
  • marar verde
  • 8 felii muschi file
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 2 linguri unt

Mod de preparare

Ciupercile le spalam si le lasam pe un prosopel curat sa se scurga apa.

Scoatem coditele si le taiem bucatele.

Ceapa verde o spalam, partea alba o tocam marunt iar cozile le facem rondele.

Intr-o tigaie punem uleiul la incins.

Punem ceapa la inabusit, apoi adaugam coditele de la ciuperci taiate.

Lasam tot acest amestec sa scada putin.

La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust.

Tragem tigaia de pe foc si lasam 5 minute la racorit.

Muschiuletul il taiem cubulete.

Mararul il spalam si il tocam marunt.

In compozitia cu ceapa incorporam muschiul, mararul, apoi cele doua oua si amestecam bine.

Ungem o tava cu putin ulei si punem hartie de copt.

Asezam ciupercile in tava, apoi cu o lingurita luam din compozitie si le umplem.

Nu le umplem cu varf, deoarece ele scad si va iesi compozitia in afara.

Deasupra fiecarei ciupercute punem cate o bucatica mica de unt, dar si intre ele.

Bagam tava in cuptorul incins pentru 40-50 de minute.

Cand sunt gata, le scoatem putin la racorit, apoi servim.

Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise