Spalam ciupercile. Desfacem coditele si le taiem cubulete, iar palariile le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-o tigaie incingem 3 linguri ulei de masline si calim ceapa verde. Adaugam coditele de ciuperci si lasam la foc mic 10 minute. Potrivim de sare si piper. Adaugam patrunjel si marar tocat. Umplem palariile cu amestecul de mai sus.
Introducem tava la cuptor pentru 20 de minute.Dupa 20 de minute scoatem tava din cuptor si acoperim fiecare palarioara cu cascaval ras.
Mai lasam la cuptor 15 minute pana cand ciupercile se gratineaza frumos.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii