Ciupercile se spala bine si li se rup coditele pe care le taiem cubulete marunte. Peste capacele de ciuperci presaram putina sare si le lasam separat pana cand le vom umple. Ceapa taiata maruntel se pune la prajit in 2 linguri de ulei incins. Cand capata culoare aurie, punem si cateii de usturoi taiati si ei maruntel si lasam 2 minute sa se amestece aromele. Apoi punem peste ceapa, coditele de la ciuperci si lasam sa se inmoaie bine. Cand sunt si acestea patrunse punem putin cascaval, cubuletele de salam/sunca si patrunjelul tocat. Le lasam la foc cam 3 minute si le scoatem intr-un castron la racit. Dupa ce s-au racit, adaugam branza feta, untul topit, iarasi putin cascaval si condimentam dupa plac. Ciupercile le clatim cu apa rece ca sa se duca surplusul de sare, le uscam usor pe prosoape de hartie si incepem sa le umplem. Intr-o tava pentru cuptor, intindem hartie de copt si asezam ciupercile umplute. Presaram pe fiecare cascaval ras si dam la cuptor pana se rumenesc.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii