• Se pune la fiert ,( in putina apa cu vegheta) pieptul de pui.
• Se curata ciupercile si se indeparteaza piciorusele. In fiecare palarie (ciuperca) se va pune putina sare si se vor lasa asa pana pregatim umplutura:
• Se taie marunt,ciapa, ardeiul si piciorusele de la ciuperci si se dinstuie in putin ulei , impreuna cu pieptul de pui ( fiert) si taiat cubulete . Se condimenteza , se adauga frunzele taiate marunt si se sparg si cele doua oua, se amesteca bine si se da jos de pe foc.
• Fiecare palarioara se va trece pe sub un jet de apa rece , dupa care se vor sterge cu un servet de hartie. Se uplu fiecare cu compozitia pregatita, se pune deasupra fiecaruia cascaval ras si la final putin unt pe ficare ciupeca umpluta.
• Se unge o tava cu unt , se asaza ciupercile cu umplutura in sus si se dau la cuptor ( acesta trebue sa fie incins) pentru aprox: 30 de minute.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii