Se curata , se spala si se lasa la scurs ciupercile.
Eu am lasat ciupercile intregi,cu codite cu tot............sunt mai aspectoase in farfurie.
Intr-o tigaie incingem cateva linguri de ulei in care topim untul.Adaugam ciupercile,condimentam cu sare si piper ,acoperim tigaia cu un capac si lasam la foc potrivit pana cand ciupercile incep sa-si lase apa.Indepartam capacul,adaugam usturoiul zdrobit si lasam pe foc pana cand sosul scade.
Asezonam cu patrunjel verde si..............va invit la masa!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii